FAQ

Här finner du vanliga frågor och svar

Vem kan registrera sig?

Vi arbetar för att fler ska kunna fortsätta med ett livslångt aktivt liv. Våra kunder är enskilda idrottare, klubbar och ledare.

Kostar det att registrera sig?

Nej, det är gratis att registrera sig. Du behöver enbart betala när du nyttjar någon av tjänsterna som Bytklybb.nu erbjuder. Ofta är det du som beställare som står för förmedlingskostnaden men vi föreslår alltid att klubben ska kompensera dig vid övergången.

Förmedlingsskostanden är från 995 SEK.

Varför ska jag registrera mig?

Idrottsrörelsen växer ständigt och det sker en enorm utveckling på många plan. Vi vill att du ska vara en naturlig del av rörelsen och vi kommer att arbeta för att du ska kunna idrotta i den klubb du önskar. Vet inte din önskeklubb att du vill spela för dem så kan det bli svårt att representera dem.

Varför ska min klubb registrera sig?

Vi är ett självklart val när ni är på jakt efter nya spelare. Vi presenterar de spelare som är redo för en ny utmaning och tillgängliga i vår databas för er. Är spelaren intresserad av er klubb så kan ni erbjuda spelaren ett kontraktsförslag.

Vad ingår i tjänsten?

I förmedlingskostanden förbinder sig Bytklubb.nu att företräda just dina intressen. Bytklubb.nu upprättar förbindelsen mellan dig och dina önskemål (högst tre klubbar per förmedling). Beställaren (du) företräds under de rådande förutsättningarna inom just din idrott. Bytklubb.nu kommer att ge dig stöd och i förmedlingskostnaden förbinder sig Bytklubb.nu att företräda just dina intressen. Bytklubb.nu kommer att ge dig stöd och övergripande information inför en eventuell förhandling. Vi arbetar fram ett kontraktsförslag som du senare får ta ställning till.

Varför ska jag använda mig av Bytklubb.nu?

Bytklubb.nu erbjuder idrottare en chans att fortsätta med sin idrott oavsett om man vill, måste eller bara önska söka sig till en ny klubb och/eller ny utmaning. Vi sköter den besvärliga inledande kontakten med klubbarna för att sedan överlämna kontraktsförslag till dig.

Jag har ett kontrakt men kan jag ändå registrera mig?

Du kan alltid registrera dig på Bytklubb.nu utan risk. Vi lämnar aldrig ut några uppgifter utan ditt medgivande och kontaktar aldrig klubbar utan din önskan. Vi starar arbetet när du önskar.

Jag är tränare och vill hitta en ny utmaning. Kan Bytklubb.nu hjälpa mig?

Givetvis. Det finns ett ständigt behov av bra och kompetenta tränare/ledare inom hela idrottsrörelsen. Vi behandlar dina önskemål på samma sätt som en enskild idrottare. Ta chansen att hitta din nya arbetsgivare.

Kan min klubb få hjälp att hitta talanger och idrottsutövare?

Ja, vi vill etablera samarbeten och förmedlar våra klienter till de registrerade idrottsklubbarna. Klubbarna får tillgång till vår databas av spelare för att kunna hitta en matchning och i förlängningen erbjuda ett kontraktsförslag. Passa på att registrera din klubb redan idag.

Vad är bytklubb.nu academy? (Under uppbyggnad)

Vi vill samla en bred kompetens av olika aktörer inom idrottsnäringen. Detta för att främja ett aktivt liv samt erbjuda olika lösningar som möjliggör att du kan nå dina mål och att du kan utvecklas inom din specifika idrott.

Samarbetspartner #1
Samarbetspartner #2
Samarbetspartner #3